Friday, April 19th, 2024

Tietoa meistä

Olet löytänyt tiesi kuriositeettikabi.net-sivustolle, mistä olemme äärettömän iloisia. Kuten sivuston nimikin ehkä antaa osviittaa, käsittelemme kulttuurin ja taiteen saralla liikkuvia aiheita, joskus hieman enemmän kuriositeettien ja uusien löytöjen näkökulmasta, mutta aina mahdollisimman ymmärrettävästi. Museot ja toisaalta myös digitaalinen taide ovat suuria intohimojamme. Sivuston taustalla on kaveriporukka, jonka päivät täyttävät nykyisin verkossa toimiva printtitaiteen ja laajemminkin painamisen parissa toimiva myymälä. Tässä blogisivustossa päivätyömme ei näy myynnin ja markkinoinnin mielessä, mutta perehtyneisyytemme alaan toivottavasti näkyy edes aika ajoin!

Olemme hyvin tietoisia siitä, että kulttuurikeskustelu Suomessa liikkuu joskus hieman ”yläpilvessä”, vaikka suurin osa kulttuurin kuluttajista ei tahdokaan kuluttaa kulttuuria kuivakassa Parnasso-muodossa, ei ainakaan voittopuolisesti. Toisaalta emme tahdo myöskään aliarvioida lukijoitamme. Tämän vuoksi yksi teeseistämme onkin ymmärrettävyys – ja toinen on mielenkiintoinen sisältö. Lisäksi haluamme sivustomme jutuilla tarjota aina jotakin uutta ja yllättävää, löytämisen riemua.

Se, miten hyvin tavoitteissamme onnistumme, on ennen kaikkea kiinni meistä itsestämme, mutta pienen osan vastuuta joudumme myös vierittämään teidän syliinne, rakkaat lukijat. Tekemisemme on nimittäin aina lukijalähtöistä: jakakaa siis palautetta ja juttuvinkkejä!